Startpagina
Wat we doen
Vestigingsplaats
Communicatie
Wie is wie
Tarieven
Historie
Solliciteren
Vacatures

Solliciteren

Ons kantoor kenmerkt zich door een informele structuur en korte communicatielijnen. Aan de mogelijkheden voor de ontwikkeling van een ieder wordt groot belang gehecht. Relativeringsvermogen, flexibiliteit en gevoel voor humor zijn naast een zeer hoge mate van werkinzet eigenschappen die wij zoeken in nieuwe collega's.

Naast onze commerciŽle praktijk is er tevens aandacht voor de sociale praktijk. Ons streven is om de hoogste kwaliteit te bieden. Indien een zaak door ons in behandeling wordt genomen, moet dat betekenen dat de cliŽnt niet elders beter bediend had kunnen worden. Ons kantoor is efficiŽnt geautomatiseerd en biedt toegang tot know-how op alle rechtsgebieden waarop onze dienstverlening zich richt.

Het is niet ons doel om uit te groeien tot een omvangrijk kantoor, maar tot een kantoor dat qua omvang overzichtelijk blijft, waarin de communicatielijnen kort blijven en de sfeer persoonlijk blijft; een omvang van maximaal acht advocaten, ieder met zijn of haar eigen aandachtsgebied of aandachtsgebieden of specialisme, en voldoende ondersteuning, is thans het oogmerk.

Stagiaires
Wij zijn altijd op zoek naar talent. Indien U bent afgestudeerd met bovengemiddelde studieresultaten of indien U zich naast Uw reguliere studie anderszins in positieve zin geprofileerd heeft op het gebied van de rechtsgeleerdheid, dan nodigen wij U van harte uit om een sollicitatiebrief te sturen, voorzien van een Curriculum Vitae en een cijferlijst.

Medewerkers
Ook in mensen met talent en ervaring in de advocatuur zijn wij geÔnteresseerd. Indien het profiel van het kantoor U aanspreekt en U meent actief te kunnen bijdragen aan de groei van de praktijk, dan bestaan er voor U binnen ons kantoor voldoende mogelijkheden om zich te ontplooien.

U kunt Uw sollicitaties richten aan:
Mr J van Riet
Postbus 23400
3001 KK Rotterdam

Student-stagiaires
Wij bieden de mogelijkheid om bij ons kantoor een student-stage te lopen. Om in aanmerking te komen is gewenst om voorafgaand aan een sollicitatiebrief een bericht per e-mail te sturen waarin U de periode aangeeft, waarna wij U laten weten of er in die periode mogelijkheden zijn. In dat geval kunt U solliciteren door middel van een sollicitatiebrief, voorzien van Curriculum Vitae en met vermelding van de fase waarin Uw studie zich bevindt.

Adres logo